Party.

Så känner mig lite stressad just nu, varför vet jag inte? Håller iaf på att prova ut kläder för att se vad jag ska ha på mig ikväll. Blir väll en top & jeans eller något sånt?  Ska snart gå in i duschen och senare fixa  lite här & bestäma allt med dom andra och sånt. Vid halv åtta tror jag så ska jag träffa tjejerna som är yosse, elle och Caroline. Vi ska förfesta lite sen åka vidare. Måste fixa lite nu innan jag svimmar så stressig och yr jag är av ingenting.

/ amanda..


Påsk.

Idag blir det nog utgång med elle, carro & yosse. Vi skulle se sen med lust och sånt. Igår var en super bra dag, va hemma hos elle med yosse på kvällen. Vi kollade elles bilder från kläppen och snackade lite skit. Efter det drog vi ut och träffade en massa folk, skulle på fest men killen hade ''glömt'' nycklarna hem. Så det var inget. Men efter ett litet tag ute drog vi osså hemåt. Kom hem och bara slappade, en alldeles skön dag. Men ska ta på mig lite nu sen gå ut en lång runda. Imorgon blir det middag hos farmor & farfar.

Det jag fick i påskägget.
500:-  + underkläder av mamma & pappa.
100:-  + godis från mormor & lasse.
100:-  + godis från farmor & farfar.


Tillbax.

Ikväll blir det grillat & sånt med familjen, mums. Efter det blir det kanske film med vännerna? Får se ingen har hört av sig ännu. Imorgon kanske det blir utgång eller så blir det något annat. Har inte uppdaterat så mycket men klarar inte av att se min tradiga design :S Men det kommer, det kommer. Har också blivit frågad om jag kan fotta lite i mitt hus och lägga ut bilder, vilket som är extremt roligt. Så det kommer absolut. & har även lov nu så det blir en hel dag i Göteborg med Alexanadra, Elle & alex's kompis. Sen direkt på hansen & nattys födelsedags fest efter det. Wiie.  Men ska gå nu och fixa mig lite. Bye! 

Nathaly..

Gratttis på 16års dagen, hoppas att du har en underbar dag och får mycket fina saker. Även att du lever minst lika länge som mig. Älskar dig <3

Allting har en början men har allting ett slut?

Ska snart lägga mig och sova e jätte trött. Eller ska först se step up tror jag & något annat, men brukar somna i filmer så kommer antagligen göra det nu med (: Imorgon kommer det bli en toppen dag då det blir sola med mamma, väla en snabbis där jag vill snabbt kolla på en klänning jag sett till avslutningen + skor & tröja till eller en kofta. Efter det ska jag hem och fixa sen på kvällen blir det födelsedags fest. Men ska gå nu!
kisses (v)

Veckan i helhet. Eller nästan iaf. (:

Så äntligen helg, har hänt lite saker sen jag skrev sist har haft mycket saker för mig men ändå lite och inte något så jätte speciellt. Veckan har mest varit prov då jag hade ett stort musikprov i musikhistorian. Har även vatt på väla med hela familjen fick en jacka och sen kollade jag ut liten som jag ska handla när jag, alexandra och en kompis till henne drar till Göteborg en hel dag på lovet. Vill fredagen :D:D Ikväll händer inte så mycket ska b.la. handla massa gotte saker tills ikväll middag + gottis. Sen ska vi hämta min bror och så ska helafamiljen mysa ikväll. (: I morgon blir det födelsedagsfest hos Sandra som fyllde 17år i tisdes (: Ditt kommer nog alla som man i prencip umgås med. Sen på söndag ska vi hem till Alexandras pappa och planera hennes student. Om jag orkar såklart.
Men ska gå upp nu till skolan. Kommer ett inlägg när jag kommer hem. Byebye (v)

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Sitter i skolan ska snart ha personligt samtal. Kommer ett långt inlägg över vad jag gjort dessa dagar när jag kommer hem. Men nu kallar min lärare (:

HA DET BRA !

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.


Grattis Amanda H på din 16års dag, hoppas du har en underbar födelsedag (: ♥

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Har sett att min statistik går upp & ner hela tiden, vilket både är roligt och inte roligt vill ju inte få mindre ibland :/
Någon som har något förslag på hur jag kan designa bloggen? Vill nämligen ha den vårig och ljus bakgrund.
Skulle vatt tacksam för förslag :D haha!

/AMANDA!

436002-76

En bild som jag tog igår när jag var på alexandras data när hon gjorde v sig innan tempel.  Har fler bilder på oss. Men dom vissas inte! haha

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Kommer inte skriva något speciellt idag. Kommer mest hålla på med designen. Kommer kanske något litet ikväll men det är inte säkert. :/  byebye!

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.


436002-74

Har inte skrivit något speciellt sen i tisdes bara någon liten uppdatering om någon låt och sånt så här kommer lite jag gjort: I ondes var det då skolan som vanligt, skrattade, och hade det lika bra som alltid. Efter skolan hände det inte så mycket pluggade på dom 60 begreppen och jag kunnde alla förutom sex styckna. & på kvällen mös jag med världens bästa mamma till bröllops bonanza så bra båda vi två älskar sånt & vi längtar tills det är min tur men det dröjer ju säkert en 20 år. OOOH 20 år jävlar... haha men tiden går snabbt. Men en sak är säker min mamma är min bästa vän. tihihihii.

Och i torsdes var det också skolan, hade förhör på dessa begreppen och då vi satt ca 54 stycka och alla fick vars en lapp med ett begrepp som skulle förklaras och jag fick begreppet SIDA vilket var ett av de sex jag inte kunna men hade häfte bredvid mig och det var ett lätt begrepp så det satt sig i huvudet på dirren. Hade lång dag och efter det väntade jag och Yosse på Caroline & elle en timme senare mötte vi upp dom och gick till mezo där vi åt eller alla förutom yosse. För mig blev det pasta med, grillad kycklingfilé och championer och vitlök även någon tomat''sås'' med massa kryddor.

I fredes var det vanlig dag och då slutade jag tididgt vid kvart i två. Och på kvällen tog jag det bara lungt vilket var skönt. Imorse åkte elle till kläppen vilket är tråkigt men det e bara en veckan och en vecka går alltid jätte snabbt.
Idag vid elva gick jag och Jonathan ut ett tag så otroligt skönt att bara sitta i en strålande sol och slappna av. Och efter det gjorde jag vid mig lite och drog mig till city gross och väntade på alexandra som skulle sluta jobba så vi kunnde handla. Så när hon slutat gick vi till mamma som hade lunch och efter det stack vi och handlade blev en massa god saker sånt som cola, chips, andra små påsar + chili nötter :D. Senare stack vi hem åt, och fixade Alexandra som skulle se när hennes kompis går mannekäng ikväll på tempel osv osv. Nu ligger jag här tackade nej till en fest innan, har ingen lust till att göra något. Sköönt. Imorgon blir det en massa plugg även måndag och tisdag då jag har stort musik prov på onsdag. Måste plugga alla tre dagar för det är sånt prov som är svårt att lära ;s

Men måste gå ni innan jag skriver en hel bok.
Hej då.. / AMANDA

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Ska när min syster fått lön få denna fina klockan (men bredare?). Love love love..  Älskar klockan nog nice?!

Den är ännu finare i verkligheten.

image73


xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

 Lykke li - Everybody but me.


xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Gick inte just nu att lägga ut den på bloggen men här kommer iaf en länk på en riktigt bra låt.

Jordin Sparks ft Chris Brown - No air.

http://www.youtube.com/watch?v=Icv6DgZ-9O4


xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Har efter hört en låt från elle (som finns under länkar & vänner) & min stora syster fått en ny svensk favorít artist. Nämnligen Lars winnerbäck.

Här är en sjuk bra. (:
Låt: Lars winnerbäck och Miss li - Om du lämnade mig.



xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

HEYHOPP  (:

Ska snart äta middag sen slapp & efter det fixa mig lite. Då jag & elle ska till ku & planera för vi ska med på läger :D haha kommer bli kul med elle, bittma, tina & ana även alla 93.orna som ska dit det e ju deras läger men jag & elle ska vara ''ledare''. hahaha ! Men got to go (:  byyye.

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

exotic 

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Vill så mycket & ha så mycket. På min önskelista står just nu:

Ett par jeans
En svart tröja (som man kan ha över linnen och sånt)
Blusar
Converse
Underkläder
jacka
sjalar
sommarjobb
smink
Weekend i Stockholm
&&&& mycket mycket mer !!!!

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

436002-65
HALLO (:
Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag ska ta bussen upp till skolan från bibblan och äta lunch.
Hade sovmorgon idag då vi börjar nio inte så lång sovmorgon men lite iaf. Kom lite försenad men vad gör det om 100 år? Har precis ''gjort'' lite matte och ska snart käka lunch vet inte vad som står på menyn idag? Men efter det har jag matte föreläsning sen slutar vi vid två tiden riktigt skönt då jag ska hem och plugga även skirva på 20 kuvärr som jag ska dela ut i stan & väla och sånt när jag söker sommar/helg - kvällsjobb. Vill så gärna ha ett pappa ska höra på sitt jobb med (: Senare ikväll kommer mormor och morfar till oss och fikar inte träffat dom på nån vecka tradigt iom att jag och mormor står varandra nära.  Sen blir det bara tv och sånt ikväll.Imorgon på kvällen ska jag och elle på ''möte'' angående 93.ornas läger som vi ska med på ska bli kul äslakr det stället vi var på förra året så mysigt och där finns riktigt minnen :D haha (tönt) så som eld & spray slänga sig på gräsmattan & massa sånt. haha! Älskar verkligen gruppen vi va där med. :D haha ! men ska gå till yosse & Amanda h som nog sitter och väntar kommer mer sen när jag är hemma.

BYE!

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

436002-59


Tjena! Började att jag vaknade vid 09.30 imorse av att min lillebror kom in och pussade mig och frågade om jag skulle vakna. Sen fixade jag mig åt frukost och lite sånt. Så körde vi och släppte av Jonathan och Pappa på Toysrus så körde mamma och jag vidare till väla så fina saker dom fått in på h&m jackor, jeans, blusar och allt. Sen så gick vi och handlade klubbor och läsk och sånt sen hämtade vi upp pappa och jonathan så körde vi till morfar och fikade och sånt för han fyllde år för ett tag sen men jonathan blev sjuk då när vi skulle fira han så det blev nu ist. Min kusiner var också där så det var mysigt. Sen stack vi hem och jag tog ett långt bad på dirren och en dusch så skönt sen var det dax för mat. Efter det somnade jag ett tag till sex and the city och så missade jag skärrgårds doktorn ;s Men får se reklamen. Men jag kopplade av till 100 iaf! Ska snart öva lite på begreppen vi ska kunna tills på torsdag 60 styckna. :S  usch. Och i veckan ska jag ner i stan och söka jobb önska mig lycka vill ha ha ha... Känner att jag behöver pengarna ibland det är ju så mycket man vill ha. Jaja ska inte tjata me.
HAVE IT!

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

image72

Betyg:  © © © ©

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Hej (: Eftermiddagen & kvällen var helt suverän va och åt på roma men fick vänta 40 minuter på min kebebab i bröd samma för Caroline som fick vänta på sin kebab tallrik så vi fick varsin coca cola. Efter det stack vi till carro kollade sex and det city och sånt (: Sen vid tio stack jag hem orkade inte med då pappa också kom hem då dom hade vatt på after work. Idag var jag hemma hos elle och vi fixade en massa på hennes rum, och hon ville behålla allt hon har ! haha.. Men ska fixa mig lite nu sen dra mig till bion med elle och se juno. ! Skriver om den sen.

CIAO.

RSS 2.0