xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

                                      
Inte skrivt något sen i tisdes? Iaf dagarna har sett rätt lika ut iaf vad jag tycker (:
onsdag:
Vaknade som vanlige lite efter 06.00 gjorde v mig lite & drog till skolan slutade redan vid tolv så var hemma vid halv ett, så jag somnade direkt & sov ända till 16.40? snacka om skönt (: sen cyklade jag till maxi & på vägen träffade jag filip, snackade med honom ett tag, & de man fick höra var: Va du för fin för att komma på nyår? & ja jag ångrade mig, för denna nyår var inte den bästa precis, fjortis sak över det hela? haha nej inte riktigt men nästan?
Iaf sen hem & såg seinfeldt & csi miami ;/ me like!
torsdag:
Vaknade som vanligt kom till skolan som vanligt, men hade lång dag gick till kvart över tre, bussen gick halv fyra så va hemma vid fyra! Satt i soffan ca 30 min då alex kom och hämtade upp mig vi mötte mamma  & så handlade vi en massa! Sen i kväll fick kusinerna strömavbrott så dom kom hit här så fikade vi osv. Ska se klart las vegas  nu sen sova är tröööött ;s

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Har precis sett första avsnittet av gossip girls riktigt bra och fyfan så snygg han mörk håriga va :O
Ikvällens var det ju en massa bra program som jag inte tänkt på t.ex gossip girls, som i huvudet på  Caroline Gynning, Brother and Sister, CSI Miami osv.. Helt sjukt nice, men ska ta mig en dusch nu i raklamen (: btw handlade ett par skor på väla med liten klack den var kanske fyra cm, vill inte har allt för hög är ju ändå 177 cm lång. & så bestämde jag mig för att imorgon när jag slutar redan 12.00 ska jag gå ner i stan & köpa ett par svart glansiga leggins !


over and out!


xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

HEEJ!
Vaknade idag när klockan ringde 06.00 men jag var så otroligt trött så jag låg och sträckte mig till 06.30!
Gick upp & gjorde v mig lite och åt frukost det blev två knäckebröd, en yoghurt & ett glas mjölk (: Sen tog jag min super fina nya svart cykel & cyklade till bussen som gick redan 07.40 både josse & amanda var inte på bussen så höll på att somna hela tiden! Sen kom jag till skolan & de satt igång med samling, engelska FL osv trodde jag skulle dösen lunch & efter de en lektion sen so redovisning där jag fick ett solklart VG, så jävla nöjd men satt med ''arbetet'' endast 15 minuter ;p haha ! Slutade redan vid två som vanligt tog bussen hem ligger här i sängen med datan i knäet ska snart fixa mig lite sen ska jag till väla med elle :D Skriver kanske ett inlägg sen annars får ni ha en bra tiisdag!

HAVE IT !


xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

image43
                                                  

världens gladaste. :) sååja nu är allting fixat med nerladningsprogram osv efter några repetionener,fixning av virus program osv så kunde jag ladda ner de. Men ska instalera den idag sen så e den min igen. Okej jag e inte världens musik tönt absolut inte, men med ipoden så går skolan bättre (tönt) och allt & måste börja med mina ''jogging runder'' osså. & nu har jag någon som joinar mig. :$

ikväll är det iaf en riktig tv kväll, det nya danska tv programet som jag just nu ser som heter 2900 happiness, Design Simon och Thomas, CSI NY, CSI MAIAMI & ngr andra döööööör :D haha
men ska fortsätta titta nu & sen ska jag göra min so snabbt osså behöver bara hjälp snabbt av hansen men hon ska bara logga in på msn först. 


♣ over and out!

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

                                     image11


Stannade hemma från skolan idag med, var ju hemma förra veckan osså eller torsdag & fredag. 
Vaknade imorse & va fortfarande förkyld och otroligt trött för jag kunna inte somna och sova så skönt inatt :(.
Så somnade om efter att jag smsade yosse att jag inte skulle till skolan när klockan ringde redan klockan sju imorse. Tidigt men annars går jag upp sex så lite sovmorgon blev det ju (: Går desutom i grundskolan sista terminen så börjar alltid samma tid (förutom måndag)! Sedan vaknade jag vid tolv kollade lite på the voice sen tog jag två knäckebröd & ett rött äpple !  Ska snart gå ner till mami så ska vi fika sen ska jag plugga lite.

HAVE IT !


xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

          


        image4

                                               amanda kirschner !
                               
seriöst nu ska börja fixa de här, på allvar!



RSS 2.0