xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Hello (: ... En snabb uppdatering innan jag måste fixa mig! Skolan idag gick upp vid 06.30 fixa mig lite och sånt sen så kom yosse så åkte jag alexandra pappa och yosse och lämnade pappa på hans jobb sen vidare till finess på tågaborg och handla bulle som vi skulle ha med oss till skolan. jammii :D:D Efter det drog vi till skolan och yosse skulle med bussen till idrotten så jag drog och träffade amanda så hade vi vi lektioner som vanligt sen vid ett så träffades fest komiten där jag e med, och bestämde lite innan skolavslutningen. ska bli kul om lärarna inte e så tradiga ;S? haha. Men ska fixa mig nu gå till yosse sen till elle sen ta bussen och äta pizza o sånt sen hem till carro och se sex and the city och myysa :D
 have it ! kommer mer sen.

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Kanye West - Hey mama. (en låt till hans mamma).

Klipp ett är när han sjuner till sin mamma och dansar med henne live på en liten scen.
Klippe två är när han sjuner samma låt inför publik när mans mamma hade gått bort eller han sjunger inte änns han grät sig igenom.
Bölade som fan. Värsta floden från ögonen :s usch.

(Ett)


(Två)

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Tänkte göra något som jag inte gjort innan ska visa fem män som jag tycker är några av de snyggaste männen i vårlden ! haha dom kommer inte i ordning.  here we go:


1. Lätt världens snyggaste Martin Björk (fråga olle).
image66

2.Josh Duhamel känd från (Las vegas).
image68

3. Matthew Perry (vänner).
image67

4.Matthew McConaughey (hemma bäst / the wedding planer).
image69

5.Bradley Cooper (hemma bäst).
image71

Vilka tycker ni är snyggast? (:


xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Heeej (: Idag efter skolan hände ingenting speciellt somnade ett tag och det var så skönt sen körde jag och alexandra och lämnade tröja hon lånat av elle med till alperna. Sen körde vi till maxi och köpte kladdkaka efter det till max och handla mat. smaskens :D haha!

436002-61

Imorgon blir det skolan som vanligt då jag slutar redan vid 13.45 ska hem och sånt senare på kvällen ska vi tjejer hem till caroline och mysa med gottis och film o sånt (: lovelovelove!  Sen på lördag har jag och elle planerat på dagen och kanske på kvällen om hon ville :D mohahaha! Annars hade det varit mysigt med bioo ! jaja får se. Ska gå ner nu.. Byebye.

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

hej hopp (: Båda Amanda och Josefine är inte i skolan idag snacka om dött ;s Så har tilbringat nästan hela dagen med Fatima. Var på bibblan i morsen men inte för länga dom som jobbar där satt sig vid mitt bord och bredvid och snackade högt när jag försökt med min matte blev  lack.. Så gick därifrån. haha ! Sen drog jag ner till knutan och handla mig ett buss kort där jag såg Amanda på långt håll men hann inte säga hej för min buss gick precis. Kom upp till skolan och hade svenska gjorde nästan ett helt projekt steg men det är bara för att jag bara ska ha g på det. Efter det gick jag och Fatima ner och åt eller hon åt jag orkade inte efter baugetten jag åt från Conditoriet mums!  Sedan hade jag matte igen men pallade inte så drog till min föreläsning som började 13.20 om ekonomi runt om i världen och sånt. Och fick veta att jag ska lära mig 60 begrepp tills nästa torsdag känns palla? Okej med 20 eller 30 max men 60? Dom e fan helt dumma i huvudet. hahaha. Men har bestämt mig att jag ska kunna alla ska få alla rätt. Sitter här nu och ska snart ha personligt samtal sen slutar jag runt 15.00 då jag ska hem och sen vet jag inte vad som händer kanske lära mig några av begreppen? Skulle behövas. haha!  Eller så vill jag träffas ellin. :D:D
Kommer fler inlägg när jag kommer hem blev inga igår för jag pallade inte säga bara huvudvärk :s usch höll på att skära av huvudet. haha :S Men ska bege mig nu MAAAAAARRREE kom nu? (tönt) have it.


xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Bilden är från i höstas hos elin innan vi drog til mimmil.

image55 


Hallo.. Va hemma från skolan idag, vaknade vid halv tolv då jag gjorde mig en super god frukost, blev macka och en skål coco popps perfekt.. Och sen dess ligger jag bara här tittar på sex and the city. Kan inte sluta tänka på brother and sisters igår grät som en stuken gris jag som aldrig gråter till serier och sånt. Ikväll ska vi äta god mat det stod potatisgratäng på listan vilken som är nummer ett för mig. haha sen imorgon blir det nog skolan.  byebye.

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Ska snart lägga mig och se brothers and sisters (: Sen sova efter att jag sett programen som är efter det! Imorgon kanske det blir skola är inte säker känns inte så precis nu.

KISSES

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Gick hem från skolan idag som sagt. Kom hem och la mig och tittade en massa på tv. Och somnade ett tag. Vaknade vid två igen då jag kollade ännu mer på tv sen vid fyra åt jag lite middag. mums. Om ca 20 minuter börjar Gossip girl, carolina gyning, brother and sisters, seinfeld och efter det något avsnitt av sex and the city. Men ska fixa lite nu.. :D:D bye.

på söndag e det två hela år. jävlar tiden springer iväg ;s

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Sitter i skolan ska alldeles snart gå ner och äta lite frukost det blir bullar och varm chocklad. Sen efter det har vi en föreläsning på sådär 50 minuter om ekonomi runt om i världen som vi ska göra en raport på. Efter det ska jag bege mig hemåt med bussen som går 10.55 för har jätte ont i halsen och börjar få feber tror jag. Så känner att jag vill vila upp mig inför helgen då jag ska vara frisk och glad. :D:D haha! Men ska gå ner nu kommer fler inlägg när jag kommer hem.
Ciao.

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Allt blev som planerat ikväll var hemma hos elle och hämtade mina saker, vi snackade en massa och bestämade att på lördag ska vi ''uppdatera'' hennes rum vi ska städa hela rumet för hon ska köpa lite nytt! Vill ut sen på kvällen eller dagen innan men ingen vill :( tragiskt. kanske blir en myskväll med tjejerna framför sex and the city iaf på fredag hade det varit super :D Men ska försöka se något avsnitt nu av sex and the city är beroende de e min nya kärlek haha ! . Sen sova. Och imorgon efter skolan ska jag nog med josse i stan vi skulle se imorgon. Men uppdaterar kanske i skolan.
SOV GOTT!


xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

image52

Hejsan svejsa (: måndag igen och jag hatar verkligen måndagar! Då har man en hel skolvecka kvar, buhu, men det dröjer inte länge fråns det är fredag och helg igen. Skola idag iaf gick väll ganska snabbt började nio och slutade redan vid två som alltid innan. Vi hade np dvs nationella prov i mutlig svenska var inte så svårt som alla sa att det var det viktigaste var att man visste vad man tyckte. Vi slutade tre minuter innan vilket gjode att vi hann med bussen som gick fem i två eller den är där 13.58. Så var hemma redan lite innan halv tre. Har precis ätit lite ska farmor och farfar är här dom pratar om resan i alperna och om vi kanske ska dit nästa år. Men jag på skidor är inte det bästa, men det klarar jag jag måste lära mig. För när man kan så är det jävligt roligt tycker jag iaf som åker i barnbaken på vallåsen. hahaha ! Senare ikävll ska jag kanske hem till elle ska hämta alla min saker som är där och lämna hennes tröja som alexandra lånat. Ska gå nu men det kommer fler inlägg sen. have a nice day. (: bye

8 veckor & tre dagar tills jag åker till grekland (töntigt att räkna jag vet )

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Ska snart lägga mig och titta på tv sen sova vid halv elva, är trött efter helgen. Och imorgon börjar skolan orkar inte är otroligt skol trött, men vem e inte det? haha... natti natti ♥

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Blir så jävla trött på vissa ibland, usch.


Känner för att skriva av mig lite.. Hmm var ska man börja? Orkar inte med dig ibland. så kanske? Iaf du tar musten ur mig kommer när man bara är till nytta eller när någon speciellt händer. Du är ingen favorit längre bara en person jag känner och umgås med ibland osv. Och det är inte bara för dig man gäller ibland nej för det känns som för mig är det alltid så iaf bland vännerna. Jaja men sånt lär man sig leva med, eller?


xoxoxoxoxoxoxoxoxo.



Hemma hos yosse igår på hennes födelsedags fest :D



image45

image46

image47

image48

image49

Fanns fler men inte så många bra. Lägger in fler när jag får dom andra av Hansen.

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Hann inte skirva något igår innan födelsedagsfesten, och inte innan dess i heller. Men igår var det toppen stack hem innan alla men hade haft en bra och rolig kväll så kännde att jag kunnde gå (: Gav josse en tröja och öronhänge och armband. perfekt? Och imorse vid kvart över sju kkörde jag, mamma och jonathan och hämtade pappa och alexandra som kom hem från alperna, snacka om att alla dom på den bussresan har lärt känna varandra. haha ! Efter det kom vi hem och soov. Var otroligt trött usch. Men ska duscha och fixa nu sen kommer mamma med kina mat. friterade räkor med sötsur sås och ris. Sen bara ta det lungt hela kvällen med massa sex and the city avsnitt.

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

image44


Hej! Vaknade för sådär två timmar sen, hade riktigt svårt att komma upp för jag somnade inte från fyra inatt men underhöll mig hela natten med massa sex and the city avsnitt. Idag har jag en massa saker som behövs fixas sånt som handla pressent till yosse som har födelsedags fest idag  by the way även städa mitt rum, ska även med mamma och handla sen tror jag. + att jag kommer somna ett tag är 100 på det annars kommer jag inte överleva ikväll. haha Och lite annar sånt.Om ett tag ska jag ner och göra mig lite frukost så jag kommer igång, vet bara inte hur jag kommer orka allt? Och sen ikväll eller i eftermiddag kommer elle hit så ska vi fixa oss tillsammans och sånt sen vid sex går vi till yosse (som bor i min gata). Där vi tjejer + mick först ska äta eller det är dom närmsta. Sen vid nio kan jag tro så kommer några till vad jag vet. Men måste verkligen börja fixa nu det kommer fler inlägg sen.
KISS (VV)

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

image42

Adriana Lima.

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

image34

Hittade nyss min gamla ebba stil bok

där det stod en massa
adresser till hennes favorit kldes hemsidor
b.la, asos.com vilket är min favorit.
Där fanns många accenssorar affär osså (:
Här är ett litet smakprov av alla dom
som där stod :)

http://www.accessora.se/
http://www.asos.com/
http://www.bananarepublic.com/
http://www.drugstore.com/

http://www.bergdorfgoodman.com/
www.bluefly.com/


xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

image39image41
Hittade två tröjor på ellos, den första kostade 79 kr och den andra 179kr. Fina året om speciellt till våren och sommaren då man kan han jeans eller shorts till. (: älskar kläder.

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Petter - Logiskt!


xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

image37

Hämtade mat med mamma innan på harrys blev en pastafile' som är oxfile, fläskfile & kalvfile med pasta och grönsaker blandat i grönpepparsås. Supper gott. Sen körde vi och handlade en massa godis och chips även alla sex and the city sägsongerna på bogarts! Så ikväll ska jag bara slappa med massa onytiga saker och se sex and the city. Imorgon ska jag köpa pressent till yosse och sen på kvällen blir det först tjejmiddag hemma hos henne sen ska hon ha fest! Men ska bege mig nu. Är hemma hela kvällen så det kommer säkert flera till inlägg.
Ciao.


xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

image35Har precis fixat lite med profil bilden men kan dock inte ha större än 100 px ;S Men får leva med det om det inte finns någon som kan säga hur man gör? Men iaf imorgon ska jag och mamma kanske beställa eller köra och handla alla sex säsongerna av sex and the city. Och på kvällen ska vi hem till kusinerna och äta mat och ha allmänt mysigt. Och på lördag ska yosse ha sin sweet sixteen party (: haha! Så roligt det ska bli. Men har dock inte köpte packet ännu vet inte riktigt vad hon vill ha men kommer säkert på något speciellt. Men innan yosses fest ska nog elle komma hit och fixa sig iaf vad vi snackat om. Men ska duscha nu och klä mig i mys kläder sen kolla tv och sova är trött som in i. Ha en nice kväll/natt kanske kommer ett mer inlägg ikväll. Kiss !

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

image30 image33 image34

Fullständiga namn: Amanda Danielle ............
Bor: 15 minuter utanför Helsingborg
Vuxit upp: sex år i Helsingborg sedan här jag bor nu.
Skola: Ku-s i helsingborg (ca 4,5 månader kvar (:)
Familj: Mamma<< jeanette Pappa<< daniel storasyster<< alexandra och lillebror<< jonathan.
Vänner: Elin, Josefine, Amanda H, Caroline, Nattys m.fl.
Jobb: Har inget just nu håller på att söka.
Född: 1992 12  04
Hår: Blondt page
Favorit mat: Potatisgratäng, pepparsås & lövbiff.
Årstid: Sommar & Vår
Mp3: Svart ipod nano 8 GB
Mobil: Sony Ericsson W580i - grå & turkos.
Kamera: Svart Sony DSC-W55 7,2 mega pixlar
Framtidsplaner: Läsa klart i skola, resa till Kalifornien i ett år och någon månad i Thailand. Fortsätta läsa vidare. Ska börja läsa ekonomi nu så det blir väll något imon det. Sedan skaffa mig ett jobb uppe i Stockholm och flytta dit.
Sen kommer ju såklart familj och sånt det viktigaste. Men just nu ser det ut såhär men något ändras säkert men det har sett ut såhär i flera år så det kanske fortsätts såhär med.


xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Igår var vi tjejer i stan och fikade skulle egentligen med mamma och äta på cardinal innan men min bror var fortfarande sjuk så det fick bli en annan dag. Fick välja på att vänta och äta med mamma eller om hon skulle bjuda mig & en kompis men jag valde att vänta. (: Vid tjugo i sex tog vi bussen på knutan mötte vi Caroline och påvägen Amanda h. Vi begav oss till mezo för mig blev det en kladdkaka och cola men ska inte äta det där mer igen kan ju inte kalla den direkt kladdkaka ! Men vi ska kanske dit och äta på söndag såg ut och finnas super god mat.
Amanda h stack lite tidigare medans vi andra satt kvar och pratade en massa. Vi tog bussen hem vid halv nio.
och från igår till idag... Senare ska jag och mamma åka och hyra filmer, handla & göra slinger i mitt hår, eller det blir idag eller imorgon. Och imorgon ska vi hem till kusinerna och äta gott osv. Men ska kolla lite tv nu och fixa mig.
/ Amanda

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Hej (: Var på väla imorse med mamma, jonathan & farmor köpte mig tre tröjor. En kortarmad skjorta, ett silvrigt och svart linne och en svart tröja med massa saker på även ett skärp som man har runt midjan. Vi fikade och sånt blev såklart en vanilj snäcka och fanta för mig ! mums. Så ikväll ska vi tjejer ta bussen till stan vid halv sex tidensen ska vi till mezo och fika. Skoj. Men ska hjälpa mamma städa lite nu sen fixa mig och äta middag. Kisses ♥

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.


Flera inlägg på rad men ja sånt gillar vi (: haha ! Kan inte sluta le när jag hör denna låten. Snacka om minnen.
5 Maj 2007 the worlds best day.



xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

image29


Härlig vänskap, bästa vänner. <3
haha!

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Måndag:
Var i stan handlade mig en tröja från gina en väska från åhlens och ett skydd till kameran & ett skydd till ipoden ett svart & ett vitt på ordning & reda. Sen på kvällen var jag & elle o sökte sommar jobb dom som hördes mest intresserade var capella play & haufes men mest hauffes så det kanske blir sommar jobb nere i norra hamnen så bra! (: haha
Tisdag: Mormor, ''morfar'' & farmor var här och åt sen åkte mamma och jag till familia och kollade lite & handlade lite smått & gott på maxi. Sen ikväll är det ju tv kväll. och imorgon ska jag med mamma ut och äta sen efter ska jag fika direkt med elle, yosse, nathaly och carro. Men ska se klart tv nu. have it nice.




Skydden jag köpte till kameran och ipoden. Super fina och bra. Väldigt frächa. (:
image42

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

SÖNDAG!:
Idag kom mamma in och väckte mig vid tio tiden vi skulle egentligen till morfar och fira han för han fyllde år förra helgen. congratz :D Men jonathan har feber så vi stannade hemma! Tog mig lite frukost ett bad och lite sånt sen somnade jag ett tag. Men vaknade av att jonathan & alva håller på att springa efter varandra och sånt utanför min dörr så det hördes skit mycket.
Så gick ner och snackade lite med min moster & mamma. Sen körde mamma, jonathan och jag o handlade burger king mat blev ett whopper meal för mig och så delade mamma och jonathan ett whopper meal. Skulle haft lökringar också men jag råkade glömma mammas kort i min skinn jacka så fick lägga dem åt sidan. ;/
Kom precis hem försöker få tag på elle men det är upptaget hela tiden. Och just nu håller jag på arr kollar runder på olika kläder på internet så lägger in lite bilder sen på det jag hittar.
CIAO!

image25
 Grattis på 16års dag josefine.
Älskar dig <3

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

HALLÅ!
Elle sov här inatt då vi somnade redan runt tolv, var jätte trött. Sen kom min bror in och väckte oss vid tjugo i åtta då man var super pigg. ;S usch nej. Men jag somnade om efter en timme ungefär och elle kunnde inte somna om så där låg hon vaken till elva tills mamma kom in och väckte mig. Vi kollade klart en film sen åt vi frulle. Efter ett tag stack elle hem så tog jag undan sängen som hon hade sovit på bäddade min säng och lite sånt + fixade mig.
Vid kvart över tre eller fyra (kommer inte ihåg) så cyklade jag och mötte elle sen stack vi till familia där vi åt cheesburgare på mc & sen handlade vi på city gross. Och kom ´hem för ett tag sen ska snart äta oxfile på toast med bearneisås och hemma gjorde pommes tror jag det blir. Så gott. Sen ska jag hem till elle och se melodifestivalen och har allmänt mysigt. Mamma kallar nu.
ha det nice (:

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Saker som ska göras på lovet:.
Åka och köpa nya hörlurare till min ipod och ett kamera fördral till min kamera. (Måste tillägga att jag har haft min kamera i en vecka nu och är super nöjd! Måste bara lära mig lite saker sen e det  ett helt suveränt ok!)
Fika med tjejerna en kväll sen natt bowla.
Fira morfar
Gå ut och äta med mamma,kusin & moster,
Yosses 16 års fest.
Passa bror en hel dag.
Bio med min kusin eller elle.
& fika med elle en dag i stan.
Allt jag kommer på nu, känns som en massa, men det kommer mer. Kommer såklart festa nån mer gång och softa mer! lovelovelove!


xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Var i skolan idag, sista lektionen så skulle vi städa och äta godis osv. Så hela klassen satt runt ett bord och bara krängde en massa godis. haha :D Och så skulle vi sluta kvart i två men fick sluta vid tjugo över ett så vi hann med bussen fem i halv. Kom hem och mös lite framför tvn sen ringde elle så bestämde vi vilken buss vi skulle ta osånt till väla. Så vi åkte dit och åt middag det blev burrito för mig på taco house och bakpotatis med kezo och räkor på graffitti. (: Sen så gick vi lite runder jag handlade mig tre tröjor och smycket elle handlade en födelsedags pressent och en tröja till sig själv ! Efter det tog vi bussen hem jag cyklade hem och gjorde vid här lite sen kom elle hit så bäddade vi, var inne på datan, satt där nere med mamma och åt kladdkaka osv. Sen nu ligger vi och ser dirty dancing och sånt mys. Imorgon blir det att göra något med mamma på dagen sen på kvällen blir det kanske att se melodifestivalen med tjejerna och massa mys, eller med mamma. För pappa och alexandra åkte till alperina i morse så bara vi två och Jonathan hemma. (:(: Men ska fortsätta se film med elle nu sen sova är jätte trött.
GOOD NIGHT!

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Blev en toppen kväll eller nästan. Cyklade och handlade en massa goda saker så som kladdkaka & vanilj visp + godis och läsk. Men orkade typ ingenting? haha! Men kom hem kollade tv & slappnade av. Snackade med pappa & alexandra lite om deras resa imorgon som är alperna. ;D Sen ingenting mer speciellt tog ett skönt varmt bad. (:  Sen fick jag höra att jag har ett hjärta av guld av lina . Hon är så söt aaw (: men ska packa min gympaväska nu och lägga fram kläder till imorgon (buhu) sen sova.
NATTI NATTI!

                           image23

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

hej hopp :D
Slutade inte fråns kvart över tre idag då jag begav mig hemåt. Innan dess på personligt samtal hjälpte yosse mig med matten & volymen så är duktigt på ekvationer nu (: haha! Iaf stack hem och fixade lite mamma gjorde go mat osv ! det var kroketter, cafede paris sås + kött :) Ska snart cykla till maxi och handla något till ikväll ! Sen kanske en sväng inom familia. Men ska gå nu. Kommer en uppdatering sen. kiss ♥

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

                          image22
Då  är det onsdag kväll igen och bara två dagar kvar sen är det äntligen lov. Började med att jag gick upp som vanligt vid klockan 06.00 och var otroligt trött. Stack till yosse vid halv åtta sen till bussen. Kom till skolan och började som vanligt dvs 8.15. Slutade vid två och innan dess satt det en massa folk som försökte lära mig en ekvation inte vilken som helst utan en jäkligt klurig men klarade inte det. En kille stod och skrev det ett x antal gånger på tavland tre styckna satt och skrev det på pappar + mig och yosse som var otroligt vildsna. :S haha
Tycker inte alls om matte eller jag tycker om det när jag fattar det inte annars ;S Efter skolan tog jag bussen hem tog mig en pirog & ett glas ramlösa hallon & började leta på alla olika sidor där det fanns klädeer t.ex. ellos, asos.
Och blev otroligt trött så la mig en timme och sov tills yosse ringde och frågade var ett solarium låg som jag brukar sola på och förklara är inte jag bäst på. ;s haha ! Iaf sen åt jag & sånt tog mig en dusch ska snart fixa lite på mitt rum så som ta bort alla kuddar från sängen, tar ner lite disk osv. Sen lägga mig och se en massa vänner avsnitt och dricka ramlösa hallon & äta äpple måste bli bättre med mat, har en viss förmåga att gå upp i vikt ;S
jaja got to go, kisses !

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

% Tisdag i stort sätt.
Var i skolan idag & hade skit ont i magen. Vissre inte var jag skulle bli av ;S haha men iaf så jag & yosse bad om hemstudiedag så vi pluggade hemma, eller vad man ska kalla det. Så åkte hem och sov några timmar och nu ska jag snart äta thai wook med fläskfile wookade grönsaker osv. Sen ska jag och fika med min bästa vän elle. älskar verkligen henne hon är så underbar! Och ikväll är det gossip girl, carolina gyning, brothers and sister och alla programen fram tills klockan 01.00 :D älskar kanal fem nu är det fem timmars tvprogram i rad kommer dö. Men ska gå nu skriver något mer sen.

hej då ! :D


xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Ska snart lägga mig & se tv har extrem huvudvärk. Dagen har varit som vanligt gick upp vid 07.00 tog bussen 8.40 började klockan 9.00. Efter skolan gjorde jag inte så mycket hittade tre koftor som jag ska få av mamma på lovet tre stickade vår tröjor från gina tricot två vita & en grå. Eller en är stickad en ''kofta'' & en blus jätte fina.
& så hittade vi lite på ellos. :D älskar kläder kan inte få nog.  Men ska krypa ner i sängen nu med Fanta och Popcorn.

Ha det bra!!

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Sitter i sängen med mamma bredvid mig (: Skolan idag som vanligt då vi hade nationella prov, svenska läsförståelse är inte det bästa på det, men gjorde så gott jag kunde! Sen kom mamma och hämtade mig då vi körde ner till plats nummer sex så hon kunde klippte sig. Sen körde vi till Olympia kiosken och handlade en porting till mig det blev korv och mos i tunnbrödsrulle, rekomenderar den starkt  brukar välja den där med bostongurka och ketchup i :) Sen hem och sov ett tag. Sen körde vi och handlade lite på maxi sånt som glass, ostbricka, frukt och lite annat smått och gott! Sen hämtade vi även pappa. Ligger här nu, ska börja med engelska som ska vara klar om en och en halv timme. För ikväll är det tv kväll det är bra program mellan åtta och halv ett ikväll/natt.  Wie. haha! 

over and out

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Hej!
Började vid nio idag & slutade vid två. Tog bussen vid halv tre från knutpunkten sa hejdå till amanda som skulle vänta på Annika! Hoppade av på väla, där jag gick in på bolagret, hemtex & efter det ikea skulle leta efter lite till mitt rum, hittade inte allt men lite iaf. Det blev några kuddar som jag enbart har till prydnad, & lite sånt sen tog jag mig ett ljus med vanilj lukt som jag tände innan så nu doftar det bara vanilj i hela rummet. Efter väla och ikea kom mormor och hämtade mig vi körde hem till oss så åt hon middag och efterrätt här mys. Sen somnade jag ett tag, alltid så trött efter skolan :( Sen tog jag mig ett varmt bad.
Imorgon har vi np i svenska är nervös  är ju inte den bästa i läsförståelse och sen ska man ha 3 av 4 rätt för att få godkänt. ush, de e verkilgen nte min grej!

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

                                    image22
                                                   En stor del av mitt allt! 
       

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

La mig precis i sägen med datan, har precis valt kläder till skolan imorgon så jag inte har det över mig imorgon, har även sovmorgon (: Efter skolan ska jag till väla ska köpa det sista till mitt rum som jag uppdaterat (som jag berättade i förra inlägget). Sen kommer mormor & hämtar mig så ska hon hem till oss och äta! Sen ska jag till familia & kolla där på saker till rummet mitt! älskar heminredning. Men ska lägga mig & titta lite på tv nu & sova är super duper trött!
HAVE IT.


                                        image21
jag hemma hos yosse en sommarkväll 06. Som vi asgarvade. Som sagt ''är man vig så är man'' haha!

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Vatt iväg hela dagen idag typ, va på sjuhuset hos ''morfar'' sen va vi och körde runder bland massa hus på maria park vi blev jätte sugna, ååh! haha. Sen stack vi & handla lite till mitt rum så som stora kuddar, matta, påslakan, & jätte fina ljusstakar med märke Sia, älskar Sia & litet annat ska handla det sista imorgon! Sen åkte vi hem & surfade direkt runt på internet & kollade på hus mm på maria park. Sen fixade jag med mitt rum (kan försöka fixa en kamera att ta foto med så jag kan lägga in bilder på de här på bloggen). Sen lagade mamma hamburgartallrik ;D så gott! Ska lägga mig nu i mitt ny fixade rum & kolla tv osv. Även busa med jonathan & njuta nu när jag har sökt till gymnasie & inte har det över mig kan ju inte ändra valet iheller!


over and out!

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

image20

En bild som vi tog innan retro hemma hos josefine.

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

LÖRDAG:
Va på retro igår ju, hade kul men vi hann knappt va där så mycket men det var helt ok!  Kom hem vid tre för sista bussen gick halv tre, ;s så nästa gång ska vi skaffa sjus. Vaknade vid tolv ikväll då alexandra väckte för hela familjen skulle till väla & fika osv. Men jag orkade inte stanade hemma & vilade och sånt istället. Stäade även mitt rum jag renbäddade och sånt! För imorgon ska vi hälsa på låsses morfar på lasarettet sen ska vi och handla lite mer inredning till mitt rum behöver en liten uppdatering eller något sånt :D haha ! Men ska fortsätta & mysa med datan & knäet & med familjen + farfar framför tvn.

over and out!

xoxoxoxoxoxoxoxoxo.

Skolan idag som vanligt, gick snabbt ner i stan efter skolan iom att den ligger fem minuter ifrån skolan (: handlade mig ett plagg!  Kom hem sov lite så sköönt ! sen kom mamma & dom hem så duschade jag & gjorde v miig, har ingen bra kamera men ska få en snart av mamma  så kan inte tea några bilder fagens klädsel! men har iaf på mig klacke skor, svarta blancka leggins. svart line med spets. Silver öronhänge, klocka & armband + halsband :D Är hos josefine nu dom dricker gott & sånt men själv har man ingen dricka, vi hade inget hemma ;s Men om jag kommer in på 18års lägg så kommer jag kunna handla dricka & nej det e inte konstigt om jag inte kommer in på 18års lägg jag har faktiskt fått hört att jag ser ut som 18år. För om man e 177cm lång, kurvor & allt det så ser man ut som 18år  brukar folk säga (: haha men ska drajva nu dansa lite sen ska vi ta bussen & båt :D  


RSS 2.0