G.

Grekland,
24/4 - 2/5 - 08!
Trevlig resa till mig själv :D:D ! haha

Musik, musik, musik

Sitter här i sängen med datan i knäet och lägger in en massa sköna låtar på ipoden :D Sitter och hör Amy winehouse - Your wondering now så högt det bara går. :D:D Ska upp klockan kvart i tre inatt sen ska vi köra vid halv fyra ! Ska fortsätta softa nu och ladda ner massa gamla goa låtar från 1900 talet:p Skriver imorgon kväll när jag e nere i Grekland !  BYE.

Nu börjar jag sitta som på spikar :D

ÅÅH så glad jag är dagen är värd fem glada ''gubbar'' :D:D:D:D:D .   Har precis tagit en skön dusch ska snart ta på mig pyjamas och bara mysa framför tv, men en massa bra tvprogram. Är så otroligt glad över att man äntligen kan använda min bärbara data igen, & för att jag åker till Grekland imorgon natt ,och för att jag slipper skolan & för jag kan använda ipoden igen, och för att jag har världens underbaraste vänner & familj. Och mycket, mycket mer!!!  Allt är helt enkelt great (Y)(Y). Imorgon blir det skolan till två sen hem städa,packa & fika med tjejerna :D:D
NE men nu ska jag smörja in mig i min body butter (blommor) och hoppa ner i sängen och softa!!

BYE!

Kanske tillbaka?

Har inte skrivt på extremt länge, kanske dax att börja blogga igen så alla får se vilket "dött" liv jag har. haha (:
Har hänt en massa saker sedan sista, en shopping runda i göteborg där jag köpte tröjor, skor smycken, väska & letade desperat efter ett par jeans, vilket jg inte hittde.Har alltid lika stora problem med dessa jeansen :s Men tills slut hittade jag ett par, det var i förr går. Ett par på cubus för 199 kr. Snacka om fynd & darför kunnde jag samtidigt köpa min älskade jeans skjort. Har dessutom hittat världens coolaste blommiga "jacka" super snygg. vill ha vill ha vill ha. Har dessutom sett en snygg klänning till avslutnings middag på sister samt en grå jacka på sister som tidigare kostade 1000 kr & nu endast 500 kr. fynd, fynd, fynd! Har också vatt på några födelsedags fester, även vatt med min syster nere i Malmö där hon skulle på en jobb intervju. :D  Har också bestämt med Amerikanarna vilet datum i sommar dem ska komma & vilka converse det ska köpa med till mig. eller det ska vi mejla senare. Mamma har även lovat mig en resa dit nästa sommar i två - tre veckor. :D:D vill dit & bara shoppa, shoppa, shoppa speciellt nu när valutan är så låg. Det har hänt en massa saker till men kommer inte på något nu. Ska till Grekland om två veckor och en dag så skönt har tagit ledigt och allt. vill bara dit & sola o bad nu.. :D:D Men måste börja med mitt skolarbete i engelska nu. Och i helgen ska jag antagligen klippa & slinga mig + att mamma och jag ska till väla och köpa allt till resan som jag behöver..
Hej då!


(Kommer komma fler bilder och roligare inlägg när min kamera är lagad... kommer kanske ta sådär en vecka (: )

RSS 2.0